Sander Meuwese | Oprichter
Product Development & Launch Accelerator

LaunchThis is een collaboration platform dat bedenkers, ontwerpers, uitvinders en makers bij elkaar brengt om gezamenlijk, ondersteund door professioneel projectmanagement, een ervaren productiepartner en een groot netwerk aan internationale retailers, agents, resellers, distributeurs en product publishers (licentienemers), ideeën om te zetten in succesvolle consumentenproducten.

Missie
Er zijn eindeloos veel productideeën die nooit het levenslicht zien omdat de bedenkers ze om verschillende redenen niet in de markt krijgen. Daarnaast zijn bekende merken en winkelketens naarstig op zoek naar vernieuwing in hun assortimenten. LaunchThis helpt bedenkers en brengt vraag en aanbod bij elkaar.

Visie
LaunchThis is een multinational zonder personeel. Zelfstandige Launchers werken in teams, leveren kennis en kunde en verdelen het financiële resultaat. LaunchThis fungeert als zakenpartner.

Doelstellingen
Er bestaan verschillende organisaties die creatieve talenten helpen om niet commerciële projecten van de grond te krijgen. Helaas zijn er maar weinig organisaties die creatieve talenten helpen om wel commerciële projecten van de grond te krijgen. LaunchThis vult dit gat op.

Strategie
Creatieve talenten zijn vaak heel goed in een gedeelte van het productontwikkelingsproces en daardoor niet in staat om een product daadwerkelijk in de markt te krijgen. Zo halen veel goede ideeën nooit de winkels. Door krachten te bundelen binnen het LaunchThis platform worden alle problemen opgelost door een verscheidenheid aan talenten. Deze manier van werken maakt bovendien dat creatieven zich bezig houden met hetgeen ze het liefste doen, zonder administratieve en organisatorische rompslomp.