Hoe kan ik deelnemen?

 • Lanceer productideeën
 • Adviseer bedenkers van productideeën
 • Beoordeel hun productideeën
 • Benader bedenkers of wordt benaderd door bedenkers van productideeën voor hulp tegen beloning
 • Maak actief deel uit van de community, samen zijn we sterk!

Klik op onderstaande items voor meer informatie.

Wordt onderdeel van een community van gelijkgestemden. Iedereen deelt de passie voor de ontwikkeling van innovatieve producten en hoopt er een of meerdere succesvol te maken. Sluit je aan, samen komen we verder.

Bij het lanceren van een product kun je kiezen uit verschillende LaunchPacks die zijn opgebouwd uit onderstaande onderdelen.

 • BusinessBuddy
  LaunchThis is jouw virtuele zakenpartner. Binnen de samenwerking draag jij zorg voor de creatie, namelijk het ontwikkelen van het idee tot functioneel prototype, en houdt LaunchThis zich bezig met de commercie, namelijk internationale verkoopinspanningen, financiële overzichten, juridische documenten, beurspresentaties, en klantenbezoeken.
 • Registratiebewijs
  Met het registratiebewijs kun je de indieningsdatum aantonen van je idee. Mocht iemand claimen dan hij/zij het eerder heeft bedacht dan helpt het Bewijs van Registratie je om het tegendeel te bewijzen. Het Bewijs van Registratie geeft geen (intellectueel) eigendomsrecht en biedt dus geen bescherming.
 • Ideekluis
  Na het lanceren beland je idee in een virtuele kluis. Jij bepaald zelf wie je toegang geeft en wie niet.
 • QuickScan gesprek
  Adviesgesprek van één uur over bescherming intellectueel eigendom, productontwerp, prototyping, (massa)productie en marktmogelijkheden.
 • Oriënterend Nieuwheidsonderzoek
  Een Octrooigemachtigde zoekt in een gespecialiseerde database naar publicaties op het gebied van het productidee. Op basis van de gevonden publicaties wordt vervolgens een inschatting gegeven van de mogelijkheden voor het verkrijgen van een patent.
 • Toegang tot Specialisten
  Om een idee om te zetten in een goed product heb je verschillende talenten nodig. Soms heeft een bedenker niemand nodig voor de ontwikkeling en is in staat om zelf tot een prototype van product en videopresentatie te komen, anderen hebben op één of meerdere onderdelen hulp nodig. Binnen de LaunchThis community vind je specialisten op vele vlakken. Bij het indienen van je idee geef je aan waar je hulp bij nodig hebt en zullen ze jou vragen om je idee te mogen bekijken en te beoordelen maar je kunt ook de profielen bekijken en ze zelf uitnodigen om met je te werken. Zij doen dit in ruil voor een aandeel in de winst. Ook kun je er voor kiezen om het tegen betaling te laten uitvoeren.
 • ProjectCoaching
  Online support.
 • 7 Dagen Proefperiode
  Binnen deze periode kun je het productidee op ieder gewenst moment terugtrekken mits je het idee nog niet hebt gedeeld met andere Launchers. Zo kun je zonder verplichtingen uitproberen of de samenwerking met je BusinessBuddy bevalt.

Selecteer bij lancering waar je hulp bij nodig hebt en de rest wijst zich vanzelf.

Help anderen met je creative of technische kennis en kunde in ruil voor een aandeel in de winst of tegen betaling. Dit gaat als volgt:

 1. Zoek een interessant product op basis van de korte omschrijvingen.
 2. Vraag toegang aan de bedenker.
 3. Neem deel aan de conversatie
 4. Geef aan of je mee wilt doen en tegen welke condities

Daarnaast krijg je toegang tot de Private Challenges, specifieke aanvragen uit de industrie, en kun je hiervoor productideeën indienen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!