Hoe kan ik deelnemen?

 • Maak deel uit van de creatieve community
 • Lanceer productideeën
 • Werk mee aan productideeën van anderen

Klik op de items hiernaast voor meer informatie.

Word onderdeel van een community van gelijkgestemden. Iedereen deelt de passie voor de ontwikkeling van innovatieve producten en hoopt er een of meerdere succesvol te maken. Sluit je aan, samen komen we verder.

Op basis van het door jou te kiezen MemberPack kun je gebruik maken van onderstaande diensten.

 • Onbeperkt ideeën lanceren
  Lanceer zoveel productideeën je maar wil.
 • Registratiebewijs/idee
  Met een registratiebewijs kun je de indieningsdatum aantonen van je idee. Mocht iemand claimen dan hij/zij het eerder heeft bedacht dan helpt het Bewijs van Registratie je om het tegendeel te bewijzen. Het Bewijs van Registratie geeft geen (intellectueel) eigendomsrecht en biedt dus geen bescherming.
 • Ideekluis/idee
  Na het lanceren beland je idee in een virtuele kluis. Jij bepaald zelf wie je toegang geeft en wie niet.
 • QuickScan gesprek/idee
  Adviesgesprekken van één uur over bescherming intellectueel eigendom, productontwerp, prototyping, (massa)productie en marktmogelijkheden.
 • Toegang tot Specialisten
  Om een idee om te zetten in een goed product heb je verschillende talenten nodig. Soms heeft een bedenker niemand nodig voor de ontwikkeling en is in staat om zelf tot een prototype van product en videopresentatie te komen, anderen hebben op één of meerdere onderdelen hulp nodig. Binnen de LaunchThis community vind je specialisten op vele vlakken. Bij het indienen van je idee geef je aan waar je hulp bij nodig hebt en zullen ze jou vragen om je idee te mogen bekijken en te beoordelen maar je kunt ook de profielen bekijken en ze zelf uitnodigen om met je te werken. Zij doen dit in ruil voor een aandeel in de winst. Ook kun je er voor kiezen om het tegen betaling te laten uitvoeren.
 • ProjectCoach
  Online support bij de ontwikkeling van je productidee.
 • 7 Dagen Proefperiode/idee
  Binnen deze periode kun je het productidee op ieder gewenst moment terugtrekken mits je het idee nog niet hebt gedeeld met andere Launchers. Zo kun je zonder verplichtingen uitproberen of de samenwerking met je BusinessBuddy bevalt.

Op basis van het door jou te kiezen MemberPack kun je gebruik maken van onderstaande diensten.

 • Ontwikkel mee tegen beloning
  Help anderen met je creative of technische kennis en kunde tegen betaling of in ruil voor een aandeel in de winst. Zoek een interessant product op basis van de korte omschrijvingen, vraag toegang aan de bedenker, neem deel aan de conversatie en geef aan of je mee wilt doen en tegen welke condities.
 • Toegang tot Private Challenges van Product Publishers
  Private Challenges zijn specifieke verzoeken uit de industrie. Hiervoor kun je vervolgens productideeën indienen.

Op basis van het door jou te kiezen MemberPack kun je gebruik maken van onderstaande diensten.

 • BusinessBuddy
  LaunchThis is jouw zakenpartner. Binnen de samenwerking draag jij zorg voor de creatie, namelijk het ontwikkelen van het idee tot functioneel prototype, en houdt LaunchThis zich bezig met de commercie, namelijk internationale verkoopinspanningen, financiële overzichten, juridische documenten, beurspresentaties, en klantenbezoeken.

Heb je vragen? Neem contact met ons op!